Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Учням та батькам

500 метрів 300-літньої історії
500 метрів 300-літньої історії
Лист 15

11 листопада 2022 року у межах науково-методичного семінару "500 метрів 300-літньої історії: українська культурна традиція у формуванні емоційно-вольової сфери людини" проведено екскурсію для педагогічного колективу ліцею Максимом Потапенком, кандидатом історичних наук, доцентом кафед�...

"Твій дім"
"Твій дім"
Лист 15

Мова - наша зброя. Мова нас об'єднує й надихає. Саме з такими переконаннями учні долучилися до написання радіодиктанту національної єдності під символічною назвою "Твій дім".

Тиждень української мови
Тиждень української мови
Лист 14

9 листопада – День української писемності та мови. Відзначають його на честь українського літописця Нестора – послідовника творців слов’янської писемності Кирила й Мефодія.

Посвята
Посвята
Лист 11

А ви знали, що учні 10 класу математичного профілю вже стали справжніми ліцеїстами?

Брейн ринг
Брейн ринг
Лист 10

У День української писемності та на відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди, філософського генія українського народу, в ліцеї 9 жовтня серед десятикласників було проведено брейн-ринг...

(Не)безпека в час війни
(Не)безпека в час війни
Лист 9

07 листопада в Ніжинському обласному педагогічному ліцеї для учнів 10-х класів був проведений захід «(Не)безпека в час війни».

Першість ліцею з волейболу
Першість ліцею з волейболу
Лист 8

07 листопада 2022 року в спортивному залі НДУ ім. М. Гоголя відбулася Першість ліцею з волейболу серед юнаків 10 та 11 класів. Команди учнів охоче брали участь у змаганнях, адже це чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця.

Перша долікарська допомога
Перша долікарська допомога
Лист 2

Учні 10 класу математичного профілю та 10 класу української філології ретельно та наполегливо тренуються надавати першу долікарську допомогу у різних надзвичайних ситуаціях. Наразі відпрацьовують навички проведення серцево-легеневої реанімації на заняттях предмета «Захист Україн...

День захисників і захисниць України
День захисників і захисниць України
Жов 14

День захисників і захисниць України – державне свято України, що відзначається 14 жовтня (водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва).

Першість ліцею з міні-футболу
Першість ліцею з міні-футболу
Жов 11

06 жовтня 2022 року на спортивному майданчику стадіону відбулася Першість ліцею з міні-футболу серед юнаків 10 та 11 класів...

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек
30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек
Вер 30

Відомо, що читання розвиває та збагачує людину. Сьогодні, у Всеукраїнський день бібліотек, учні 10 класу іноземної філології разом з учителем української мови А. М. Кайдаш реалізували мініпроєкт «Моя улюблена книжка».

З ДНЕМ ЗНАНЬ
З ДНЕМ ЗНАНЬ
Вер 1

Привітання від випускниці ліцею Лади Хомич

День незалежності України
День незалежності України
Серп 24

Сьогодні Україна відзначає 31-річчя відновлення незалежності нашої країни, коли наш народ бореться з іноземними загарбниками за життя своєї держави, на війні відстоюючи нашу волю, честь, гідність і незалежність, бажаємо один одному перемоги та довгоочікуваного миру. За нашу історію �...

День прапора
День прапора
Серп 23

Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності.

ВІТАЄМО!
ВІТАЄМО!
Серп 22

Педагогічний та учнівський колективи ліцею вітають випускницю класу іноземної філології Бойко Вікторію, яка отримала 200 балів НМТ з історії України.

ВІТАЄМО!
ВІТАЄМО!
Серп 22

Педагогічний та учнівський колективи ліцею вітають випускницю класу іноземної філології Булду Катерину, яка отримала 200 балів НМТ із двох предметів: математики та історії України.

Вітаємо
Вітаємо
Серп 9

Педагогічний та учнівський колективи ліцею вітають випускницю класу української філології Примоченко Марину, яка отримала 200 балів НМТ з української мови.

Вітаємо
Вітаємо
Серп 9

Педагогічний та учнівський колективи ліцею вітають випускницю класу математичного профілю Страшну Інну, яка отримала 200 балів НМТ з математики.

Вітаємо
Вітаємо
Лип 30

Педагогічний та учнівський колективи ліцею вітають випускницю класу української філології Яловську Яну, яка отримала 200 балів НМТ із двох предметів: математики та історії України.

День Української державності
День Української державності
Лип 28

Україна сьогодні, 28 липня, вперше відзначає День української державності. Запровадити нове державне свято, яке відзначатиметься у день хрещення Київської Русі-України 28 липня, запропонував торік Президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України...