Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

ХІХ Регіональний конкурс учнівської творчості «Стежка до Шевченка»

12 Січня 2024 03:01

Кількість переглядів: 177

Запрошуємо учнів 5–8 класів (секція «Середні класи») та 9–11 класів (секція «Старші класи») закладів освіти Чернігівщини до участі у ХІХ Регіональному конкурсі учнівської творчості «Стежка до Шевченка», присвяченому Шевченківським дням.

Форма проведення конкурсу: змішана. Інформація про проведення заходу буде повідомлена додатково з урахуванням безпекової ситуації в регіоні.

Надіслані конкурсні роботи будуть оцінені членами журі, відредаговані літературним редактором і надруковані в збірці поезій «Стежка до Шевченка».

Участь у конкурсі – безкоштовна. Сертифікати учасників / дипломи переможців та збірки поезій будуть надіслані всім учасникам в електронному вигляді після завершення конкурсу.

Для участі в конкурсі необхідно до 20 лютого 2024 року ЗАПОВНИТИ реєстраційну форму https://forms.gle/jMxPQ6PhTHjxgkUYA та НАДІСЛАТИ на електронну адресу [email protected] власні поетичні (від 3 до 5 поезій) або прозові (до 5 сторінок) твори та власне фото гарної якості (електронний варіант, 3x4).

Вимоги до оформлення творчих робіт: текстовий редактор – Microsoft Word (формат *.doc); гарнітура – Times New Roman; кегль – 14; міжрядковий інтервал – 1,0; праворуч – ім’я та прізвище, клас, заклад освіти; по центру – назва твору (великими літерами з напівжирним написанням), якщо твір без назви, то записуємо три зірочки (***).

Інформація про результати конкурсу буде розміщена на сайті Ніжинського обласного педагогічного ліцею, на офіційній сторінці ліцею в соціальній мережі Instagram (@nopl_official_) 11 березня 2024 р. Надсилання сертифікатів учасників / дипломів переможців і збірок поезій буде здійснене до 15 березня  2024 р.

Організатор конкурсу:

Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради

Поштова адреса: вул. Богуна, 1, м. Ніжин, Чернігівська область, 16600

Електронна пошта: [email protected]

Сайт ліцею: https://www.nopl.org.ua/  

 

Координаторка конкурсу – Кайдаш Алла Миколаївна (тел. 068 351 07 81).

                        

Чекаємо на ваші творчі роботи!