Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Вітаємо педагогічний колектив ліцею із здобуттям ЗОЛОТОЇ МЕДАЛІ у номінації «Педагогічна майстерність – домінанта професійної дії вчителя, викладача»!!!

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь і оглянули експозицію в. о. першого заступника Міністра освіти і науки Інна Совсун, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Лілія Гриневич, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор компанії «Виставковий світ» Світлана Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ» Віталій Сокол, представники вітчизняних та закордонних навчальних закладів, освітяни, науковці, студенти та інш.
Свої вагомі досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану. 
Зокрема, 147 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ; 
12 – зарубіжних закладів освіти та міжнародних представництв; 
667 – органів управління освітою, закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів; 
136 – професійно-технічних навчальних закладів, навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти;
33 – виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, проекти, програми та рішення для галузі освіти, видавництва, освітні портали. 
    На конкурс із тематичних номінацій, що стосуються актуальних проблем розвитку національної освіти, було подано більше 500 творчих робіт. Переможці отримали золоті, срібні та бронзові медалі. 
      Виставку супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи, стендові презентації.
   Ніжинський обласний педагогічний ліцей спільно із Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Чернігівським обласним педагогічним ліцеєм для обдарованої сільської молоді  провели круглий стіл із теми: «Шляхи удосконалення професійної компетентності учителя в умовах модернізації освіти в Україні». Т.І.Бутурлим кандидат педагогічних наук, учитель української мови та літератури представила власний досвід із теми:  "Шляхи підвищення професійної компетентності вчителя щодо здійснення гендерного виховання старшокласників"
     За результатами виставки колектив Ніжинського обласного педагогічного ліцею був нагороджений Золотою медалю у номінації "Педагогічна майстерність - домінанта професійної дії вчителя, викладача", Дипломом за презентацію досягнень в інноваційній модернізації національної освіти, директор ліцею Тетяна Шевчук - Почесною грамотою за наполегливу організаторську діяльність з інноваційного розвитку національної освіти,  Тетяна Бутурлим отримала  Сертифікат доповідача на круглому столі.
Так тримати!!!