Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Відбувся День відкритих дверей

          21 березня 2014 року у нашому закладі відбулося свято Дня відкритих дверей. До нас завітало багато гостей – це наші майбутні абітурієнти та їх батьки.

         У ліцеї цей захід проходить нетрадиційно, бо головні на ньому наші ліцеїсти, які відповідають за все: від зустрічі гостей і реєстрації  до презентації класів та святкового концерту. Спочатку гостей запросили в аудиторії відповідно до профілю, де на них чекала зустріч із адміністрацією,класним керівником ,учителями – профільниками та учнями. Саме тут відбулося живе спілкування, де гості мали змогу почути всі відповіді на питання, які їх цікавили. А наостанок усіх запросили переглянути концерт, який відбувся у славетній залі університету імені Миколи Гоголя.

        Насичена програма дала змогу ще раз пересвідчитися, що наші учні найталановитіші та найобдарованіші!!! Неперевершені ведучі Школьний Вадим та Гладуник Юлія створили святкову атмосферу, а учасники підтримували її протягом усього заходу. Своїм чудовим вокалом нас порадували Салуян Марія, Цюпка Альона, Василенко Юлія, Медвідь Світлана, Купченко Ірина, Бондаренко Олександр, Порядинський Олександр, а фінальна пісня у виконанні Якубів Юлії стала чудовим завершенням. Не обійшлося і без участі театрального гуртка, учасники якого ( Біда Святослав, Петренко Марія, Федорець Роман, Жуков Тимофій, Захарченко Максим, Яременко Анна ) розбавили програму та повеселили глядачів кумедним інсценуванням сучасного уроку, а танцювальні композиції наших ліцеїсток  Любарець Катерини та Слинько Анни у супроводі  Іванютіної  Валерії та Ващука Івана просто зачарували наш погляд. Левчук Валерія майстерно виконала партію на фортепіано, чим ще раз довела, що наші ліцеїсти найкращі і найталановитіші!

      Свято Дня відкритих дверей пройшло у теплій дружній обстановці, і ми маємо надію, що усі наші гості незабаром повернуться до нас, але уже не в якості гостей, а як наші ліцеїсти!