Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

КВК між другими курсами

24 жовтня в актовый залі старого корпусу НДУ відбулася перша гра клубу веселих і  кмітливих Ніжинського обласного педагогічного ліцею. Змагалися, і дарували гарний настрій усім присутнім  глядачам учні других курсів. Тема для КВК, можливо, була навіяна другокурсникам виступами в телепередачі «Х – фактор» на каналі СТБ Сашка Порядинського  - учня ІІ курсу класу української філології , а можливо й ні. Але сформульована вона була так – «Ми робимо телепередачу».

Саме телепередачу «Х – фактор» і намагалися спародіювати учні класу української філології, однокласники Сашка, команда КВК «Лемури». Команда класу іноземної філології «ЗІМЗК» - збірна іноземних мов з КВК, предстала перед глядачем в образах гангстерів та красунь у ретро-вбранні з високими зачісками та яскравою косметикою, зпрезентувавши загалу прем’єру телеканалу «НОПЛ в НОПЛ ТБ». Учні фізико-математичного класу показали глядачам пародію на телепередачу пародій «Велика різниця».

Море жартів, дотепів, сміху та оплесків підсумувало авторитетне журі , що складалося з викладачів університету та дитячої школи мистецтв, остаточний бал показав, що за місяць, після гри першого курсу, у фіналі, на нас чекатиме команда «ЗІМЗК», яка і отримала перемогу у першій  відбірковій грі, отримавши у свій актив 55 балів, проти 52 балів класу української філології та 38 балів фізико-математичного класу.