Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

З Днем знань!

1 Вересня 2020 09:09

Кількість переглядів: 1362

Дорогі ліцеїсти, шановні батьки!
Від імені творчого, відданого своїй справі колективу ліцею вітаю вас із початком нового навчального року, із Днем знань! Хай виклики сьогодення слугують нам для міцної, плідної командної роботи та безцінного спілкування.
Сьогодні, як ніколи,такою важливою стала ЛЮДИНА з її неповторним, неосяжним, невичерпним Я. Тож візьмемося за руки віртуального кола ліцейської родини і відчуємо її силу і енергіЮ. До роботи !Успіхів! Шануймося, бо ми того варті.

Із повагою, вдячністю і захопленням директор ліцею Тетяна Шевчук

День знань – це початок нового навчального року, старт нових здобутків, сміливих сподівань та звершень! З Днем знань вітаємо не тільки учнів, а й їхніх батьків та вчителів, адже й для них це свято є особливим. Свято 1 вересня завжди залишається в пам’яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’яталися роки навчання у ЗВО, а може, молодий учитель більше хвилювався, коли сам уперше йшов на свій урок.

У цей момент – уже через роки й відстані, перегортаючи сторінки своїх школярських, студентських днів і років – так хочеться сказати вам, що навчання – це прихований скарб, світ знань про людей та їхнє оточення. Навчайтеся, щоб знати, діяти, жити. Упевнені, що зерна науки дадуть добрі сходи й зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

        Велике спасибі вам, педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності, бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

         Отже, з нагоди Дня знань вітаємо усіх із початком навчального року. Бажаємо всім віри й упевненості в завтрашньому дні, мирного неба, міцного здоров’я, родинного затишку!

         Із повагою заступники директора ліцею!