Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Відбувся тренінг


На базі Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради 25.01.18 відбувся тренінг №2 у межах проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін», який проходить із ініціативи Міністерства освіти і науки  України спільно з Британською радою в Україні. Тема тренінгу “Lesson planning. Understanding lesson management”. Були присутні 22 вчителів англійської мови шкіл Ніжинського району та  вчителі ліцею.

Вчитель тренер: Павлюк Лариса Миколаївна, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України, лауреат премії Софії Русової, Національний переможець українсько-американської програми ТЕА.

Всі учасники тренінгу перетворилися в учнів: виконували інтерактивні завдання, переходили з однієї групи в іншу; обговорювали актуальні питання з підготовки вчителів до сучасного уроку з англійської мови, організації роботи учнів на заняттях, малювали, моделювали, оцінювали – тобто все те, що повинно бути сьогодні на компетентнісно спрямованому уроці. Така форма методичної роботи з педагогами набагато швидше і якісніше вплине  на формування у вчителів навичок навчання учнів XXI.