Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Урок з медіаграмотності в ліцеї

Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї Урок з медіаграмотності в ліцеї

17 Лютого 2022 03:02

Кількість переглядів: 738

-

Учні 11 класу української філології вчилися відрізняти факти від фейків, складали пам'ятку "Як розпізнати фейкову новину?", пройшли тест на медіаграмотність (вчитель Алла Кайдаш).
- На уроці біології і екології учні 10 класу української філології вчилися знаходити інформації на задану тему та розпізнавати фейкові тексти (вчитель Світлана Сліпак).

- Виховна година присвячена темі: «Медіа Грамотність.Як розрізнити фейки та маніпуляції?» була прооведена у 10 класі іноземної філології (вихователь Ольга Оліфер).

-  Лайфха́к, також лайфга́к — сленговий термін, що означає певну хитрість або корисну пораду, яка допомагає ефективно розв'язувати побутові проблеми. Саме про  фізичні лайгаки сьогодні 17.02.22 говорили учні 11 класу іноземної філології на уроці фізики та вчилися відрізняти корисні лайфгаки від шкідливих (вчитель Юлія Дерід).

.