Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Тиждень історії в ліцеї

На ІІ курсі класу української філології учні підготували цікавий навчальний проект «Постать в історії», у якому дослідили маловідомі події з життя видатних людей.
Ліцеїсти підготували та оформили стіннівки присвячені визначним історичним подіям: Акту злуки УНР і ЗУНР та памʼяті героїв Крут.
 25.01.2018 року на І- ІІ курсах фізико-математичних класів відбулась екскурсія до Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського. Ліцеїсти відвідали виставку, присвячену памʼяті героїв Крут, прослухали змістовну розповідь про героїчний вчинок юнаків у бою під Крутами. Були проведені паралелі між сучасними та минулими подіями, котрі спонукали замислитись ліцеїстів над уроками життя. 
26.01.2018 року на ІІ курсі класу української філології була проведена виховна година «Памʼятаємо про героїв Крут». На виховну годину був запрошений доцент кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин, кандидат історичних наук Давиденко Ю.М., який розповів учням про події бою під Крутами, про героїзм українських молодих вояків, що боролися за незалежність України. Учні переглянули документальний фільм «Лист без конверту», присвячений подіям під Крутами. Ніхто не залишився байдужим, адже не пам’ятаючи минулого, немає майбутнього.