Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Просто про складне та невидиме

Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме Просто про складне та невидиме

30 Листопада 2023 09:11

Кількість переглядів: 125

27 листопада, коли на Ніжин опустилися сутінки й наше місто було в полоні снігу й вітру,  учні Ніжинського обласного педагогічного ліцею поспішали до Ніжинського молодіжного центру на КавоВарту - неформальну зустріч за кавою зі стейкхолдерами сфери запобігання та протидії гендерно зумовленому й домашньому насиллю в межах проекту "Просто про складне та невидиме".

До зустрічі в ролі експертів долучилися представники відділу у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, Центру соціальних служб, Мобільної бригади, простору "Вільна", Ювенальної превенції та Молодіжного центру, а також волонтери НММЦ.  У ході живої, невимушеної бесіди обговорювали алгоритми запобігання та протидії гендерно зумовленому та домашньому насильству, сфери відповідальності та взаємодії правозахисних організацій та соціальних служб.

Завдяки інтерактивній грі узагальнили знання з порушеної проблематики в межах щорічної акції "16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства". Також всі охочі мали змогу долучитись до фото-флешмобу та отримати тематичні стікерпаки й буклети.

Проєкт «Просто про складне та невидиме» ГО «Лабораторія ініціативної молоді» виконується у рамках програми «SexUp5». Її впроваджує громадська організація YouthUp за підтримки БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та Міжнародної федерації планування сім’ї / IPPF».