Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Новорічна радість

Нещодавно учні Ніжинського обласного педагогічного ліцею подарували справжнє новорічне свято дітям своїх учителів. Завдяки старанням гртківців театральної студії ліцею "ФЕЄРТОН" під керівництвом Ю.О.Павлова та ППО ліцею все було організовано на високому рівні. Зважаючи на те, що наша країна переживає непрості часи, її діти не повинні втрачати віри в казку і добро. Адже світлі радісні моменти дитинства супроводжують людину все життя, даючи їй віру й наснагу на добрі справи. 
Підготовка казкового новорічного дійства стала для учнів ліцею незабутнім досвідом вкладання власної душі у безкорисливу справу. Розпочалось новорічне свято чарівним концертом, на якому виступили найталановитіші учні ліцею, а в розпалі дійства Дід Мороз і Снігуронька разом із казковими героями розважали дітвору. Веселі хороводи, танці, ігри, конкурси та щедрівки неймовірно порадували маленьких гостей. По закінченню свята діти отримали солодкі подарунки від ППО. 
Це було чудове свято, всі отримали гарне враження. Світлий спогад залишила в душах дітей та організаторів новорічна ялинка в ліцеї. Учителі та їхні діти дуже вдячні учням ліцею за такий казковий і вражаючий новорічний сюрприз.