Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Навчально-польові збори


З 19 по 21 квітня було проведено навчально-польові збори юнаків одинадцятих класів на базі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Розпочалось святкове відкриття з виконання урочистого Державного Гімну. Хвилиною мовчання, присутні вшанували пам`ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність і суверенітет України в антитерористичній операції. Атмосферу свята підтримував духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. 
У перший день відбулися навчальні заняття, виставка стрілецької зброї та вечір знайомств, де кожна команда презентувала свій навчальний заклад.
Другий день навчально-польових зборів розпочався з навчальних тренувань з практичної стрільби з автомата Калашникова у смт Гончарівське Чернігівського району на базі військової частини. Кожен юнак мав зробити десять влучних пострілів. Стрільба з автомату стала одна з найяскравіших подій зборів, після якої хлопці ще довго ділилися враженнями один з одним. Після повернення до Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, за ініціативи учнів, було організовано товариський футбольний матч, в якому взяли участь всі бажаючі. Завдяки зборам юнаки не лише змогли показати свої знання, спортивні навички, вправність та кмітливість, а й об’єднатись в єдиний колектив та знайти нових друзів.