Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:

Ключі від дитинства не втрачай...

Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай... Ключі від дитинства не втрачай...

31 Травня 2024 01:05

Кількість переглядів: 292

31 травня 2024 року вчителі, учні ліцею зібралися разом на урочистостях із нагоди святкування одного з найулюбленіших свят ліцейської родини –Останнього дзвоника під гаслом «Ключі від дитинства не втрачай, у доросле життя щасливі двері відчиняй!». Останній дзвоник – це чудова ліцейська традиція, тепле родинне свято, завжди урочисте, радісне й водночас зворушливе. Із трепетом вітали присутні цьогорічних випускників, які разом із вихователями  вийшли на останню в їхньому житті ліцейську лінійку. Цей день для них став святковим, радісним  та сумним водночас, адже це розлука із рідним ліцеєм, його затишними стінами, гомінкими коридорами, у яких пролетіли два неповторних роки, прощання із щирими друзями, добрими наставниками. Усе це позаду, а попереду – самостійне доросле життя.

Зі вступним словом-привітанням звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Карпенко, яка відзначила, що навчальний рік приніс чимало досягнень і здобутків. Вихованці ліцею досягли значних успіхів у навчанні, у предметних олімпіадах, різноманітних конкурсах та змаганнях, тож досить тривалою була церемонія нагородження. Кожне нове прізвище нагородженого та нагородженої учасники урочистої лінійки вітали емоційно, бурхливими оплесками. І ось нарешті дзвінкоголосо прозвучав останній дзвоник, сповістивши про закінчення ще одного навчального року та початок довгоочікуваних літніх канікул.