Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

IX Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2018» та VII Міжнародна виставка «World Edu»


Із 15.03.2018р. по 17.03.2018р. Ніжинський обласний педагогічний ліцей представляв освіту Чернігівщини на Дев'ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та Сьомій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Педагогічний колектив нагороджений Дипломом та Золотою медаллю в номінації «Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників» за творчу роботу з теми «ІННОВАЦІЇ В ПЕДАГОГІЧНОМУ ПРОЦЕСІ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЗНАНЬ УЧНІВ».

Роботу підготувала творча група педагогів ліцею в складі Т.І. Бутурлим, Т.М. Вантух, С.О. Мухінської, С.М. Сліпак, Л.М. Павлюк, Л.І. Петренко, Т.М. Шевчук.

У межах виставки Шевчук Тетяна, директор Ніжинського обласного педагогічного ліцею; Іванченко Світлана, к.психол.н., старший науковий співробітник лабораторії соціально-психологічних технологій Інституту соціальної та політичної психології НАПН України; Сліпак Світлана, заступник директора з навчально-виховної роботи Ніжинського обласного педагогічного ліцею, представили презентацію «Через інновації в освітньому просторі ліцею до Нової української школи», на яку завітали освітяни Києва, Козельця, Харківщини, Сумщини, Донеччини, Житомирщини, Покровського ліцею з Дніпропетровщини, наукові співробітники лабораторії соціально-психологічних технологій Інституту соціальної та політичної психології НАПН України. Учасники зібрання мали нагоду взяти участь в обговоренні питань: ліцей як приклад профільної старшої школи; формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій.


На офіційному сайті виставки можна переглянути підсумкову статтю та фотогалерею, а також підсумки конкурсів