Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2013»

Відкриваючи виставку, до колег-освітян звернувся заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту – керівник апарату Олексій Дніпров, який висловив переконання, що плідна робота під час заходу,обмін досвідом та думками стануть надзвичайно корисними у подальшій роботі.

З початком роботи виставки учасників та гостей привітав Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень. Він зазначив, що робота під час виставки – це можливість модернізувати освітню діяльність.
У виставці взяли участь: 129 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, науково-методичних центрів, установ; 628 – закладів післядипломної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчально-виховних закладів; 27 – регіональних органів управління освітою; 15 – зарубіжних закладів освіти і міжнародних представництв; 125 - навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти, професійно-технічних навчальних закладів; 36 – виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, видавництв, освітніх інтернет-проектів. Навчальні заклади та представництва з Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії, США познайомили потенційних абітурієнтів та їх батьків, педагогів, директорів шкіл України з умовами прийому в навчальні заклади, програмами обміну, післядипломною освітою за кордоном та поділися досвідом співробітництва з українськими колегами. Педагоги, науковці, батьки, керівники закладів освіти мали можливість відвідати експозиції виробників освітнього обладнання та інформаційних систем, на яких презентуватимуться сучасні електронні засоби навчання, мультимедійні навчальні програми, навчальна картографічна продукція, лінгафонні кабінети, мультимедійне аудіовізуальне обладнання, підручники та методичні посібники, обладнання для шкільних кабінетів тощо.