Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи День Гідності та Свободи

22 Листопада 2022 12:11

Кількість переглядів: 349

До Дня Гідності та Свободи 21 листопада долучилися й здобувачі ліцею. Саме в цей день почалися дві сучасні революції в Україні, коли мільйони громадян стали на захист свобод та демократичних цінностей. Український народ і сьогодні виборює своє право жити достойно та гідно в незалежній Україні.

Невимушена атмосфера спілкування з Ігорем Волосянкіним, членом Національної Спілки журналістів України, членом Національної Спілки фотохудожників України, його емоційні світлини з Майдану викликали неабияку зацікавленість ліцеїстів. Якою Революцію Гідності запам’ятав фотодокументаліст? Ігор Анатолійович поділився своїми спогадами про страшні події з учнями 10 класу математичного та філологічного профілів. «Та кривава революція назавжди змінила й мене, і всіх нас», - зауважив він.

По-особливому щемливі світлини, зняті у центрі Києва в розпал боїв протестувальників та беркутівців. Вони показують силу духу, несуть надію. «Це не фотографії про війну, а фотографії про людей», - зазначив Ігор Волосянкін.

Учні 10 класів на уроках Громадянської освіти написали есе та поділилися власними думками на тему "Як українці проявляють національну ідентичність і пишаються приналежністю до Українського народу".