Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Агенти змін


6 березня 2018 року в ліцеї відбулося засідання круглого столу з обговорення питань покращення якості освіти.

У межах заходу спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України Лариса Миколаївна Павлюк поділилася з колегами досвідом тренера проекту «Вчителі англійської мови – агенти змін».

Лариса Миколаївна повідомила, що проект створено Міністерством освіти і науки України спільно з Британською Радою в Україні та спрямовано на покращення якості викладання англійської мови. На засіданні обговорили методичні й практичні питання: мотивації для успішного навчання, складання планів уроку, визначення пріоритетних напрямів роботи сучасного вчителя, організації освітнього процесу тощо. Лариса Миколаївна аргументувала, що технології та методики, які запропонували координатори проекту, дійсно можуть бути успішно застосованими на практиці, якщо учитель готовий до змін, відмовиться від авторитарної ролі на уроці та обере нову модель викладання.

У ході зустрічі учителі ліцею мали унікальну можливість удосконалити методику викладання свого предмету, підвищити власну професійну майстерність та переконатися в готовності до роботи в новій українській школі.

Учитель ліцею Оксана Міщенко