Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

11 квітня 2013 відбудеться практичний семінар із іноземної мови на тему: «Упровадження інноваційних технологій у процес навчання іноземним мовам учнів старшої школи»

Учителі ліцею поділяться досвідом із упровадження у навчально-виховний процес інноваційних навчальних та виховних технологій як шлях до формування життєвих компетентностей учнів.
 Учасники практичного семінару зможуть відвідати уроки вчителя англійської мови спеціаліста вищої категорії, вчителя-методиста Л.М. Павлюк на тему: «Уплив науково-технічного прогресу на життя людини та довкілля», спеціаліста вищої категорії, старшого вчителя Л.І. Петренко на тему: «Шкільне життя», познайомитися з досвідом роботи вчителя німецької мови кандидата педагогічних наук О.А.Палія на тему: «Основи розробки тестових завдань з використан¬ням КТ та підготовка¬ учнів старшої школи до ЗНО», спеціаліста вищої категорії Н.М.Фесенко на тему: «Використання тестових завдань із граматики для формування мовної компетенції учнів на уроках німецької мови», відвідати літературну вітальню за творчістю М.Цвєтаєвої «Мне нравится, что Вы больны не мной…» Будемо раді вітати Вас у стінах нашого закладу, сподіваємося на плідну співпрацю! 
Про участь у семінарі просимо повідомити до 10.04.2013 за телефоном (046-31) 2-35-42, мати флешку, організаційний внесок – 10 грн.