Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ 2019

ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ 2019

Швидко плине час... Змінюються події, люди, але залишаються незмінними традиції. Саме такою гарною, доброю традицією у нашому ліцеї є проведення свята зустрічі з випускниками.

 Щороку в першу суботу лютого ліцей гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на свято-зустріч. Незважаючи на морози, глибокі намети снігу, пронизливий холодний вітер, у коридорах ліцею можна зігрітися  усмішками, жартами та спогадами про ліцейські роки колишніх учнів. Це свято особливо приємне, оскільки є своєрідною екскурсією в дитинство - найщасливіший час у житті людини. Так приємно знову побачити заклад, що дав путівку в життя, поспілкуватися з однокласниками, із якими об'єднує спільне дитинство, загальні враження. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось уже  двадцять три роки тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують учителі, вихователі, незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться у пам’яті назавжди. Під час проведення традиційного святкового концерту кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні ліцейські будні, а в «живій» розмові з вчителями, вихователями  уявно пережив ще раз найяскравіші моменти навчання.

Для гостей була підготовлена цікава програма, яку сторінка за сторінкою «гортали» привітні ведучі Маргарита Чаленко, Максим Чередник. Їм допомагали Владислава Савченко, Богдана Марченко, Анастасія Бурч. Приємні спогади залишили виступи випускників ліцею Світлани Мельник, Тимофія Зезюлькіна, Кристини Береславської, Жанни Коврової, Анастасії Багмут, Андрія Шевченка, Олександра Бондаренка. Атмосфера була невимушена, по-домашньому тепла.

       Шановні випускники, не забувайте рідного ліцею, повертайтеся сюди знову й знову, адже тут радітимуть вам завжди, незважаючи на те, що ви вже дорослі.