Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Випускний вечір


     На затишному подвір’ї  ліцею зібралося дуже багато людей: учні, вчителі, батьки і рідні ліцеїстів. 23 червня стало для цьогорічних випускників ліцею    часом, із якого розпочинається відлік  їх дорослого життя.

    І ось крокують випускники 2018 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість  і  одночасно сум від того, що їх діти вже виросли,  що їм  належить іти у світ широкий від батьківських порогів, на обличчях та в очах батьків випускників.

     Випускникам, директор ліцеюТетяна Михайлівна Шевчук, вручає атестати. А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань  від випускників ліцею, батьків. Випускників  та всіх присутніх привітав із такою урочистою подією викладач кафедри соціокультурної діяльності Київського університету культури і мистецтв Микола Сергійович Козек, який побажав випускникам щасливої долі та мирного неба.   У цей святковий й трепетно-хвилюючий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення ліцею. Ліцейське свято випускного вечора в ліцеї було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та  позитивних емоцій.

  Щиро вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання  в ліцеї! Творчих вам успіхів, натхнення, професійного росту, особистого щастя, нехай океан ідей ніколи не вичерпує себе, а енергія творити і створювати надихає на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої країни. Тож нехай завжди для вас небо буде високим та чистим, а дорога широкою та світлою!    

    Прощавайте, безтурботні ліцейські роки… Попереду уже самостійне доросле життя! Однак, не забувайте свого гніздечка, стіни рідної Alma mater завжди радо зустрічатимуть кожного з вас!