Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Вітаємо з перемогою у VI Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015»

Цього року серед учасників виставки були представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

Виставка є одним із найбільших професійних форумів освітніх і наукових інновацій та є інструментом популяризації новітніх освітніх методик і технологій. На експозиціях відвідувачів ознайомлять з можливостями отримання базової та повної загальної середньої освіти разом з сучасною професійною кваліфікацією.

Упродовж трьох днів роботи виставки відвідувачі, педагоги та фахівці-освітяни мають можливість поспілкуватися з представниками різних навчальних закладів, обмінятися досвідом педагогічної практики, ознайомитися з сучасними технологіями навчання. Абітурієнти отримають актуальну інформацію щодо умов вступу до НМУ та УМЛ.

Під час проведення 47 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів, освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорять нагальні проблеми модернізації галузі освіти.
Директор ліцею Тетяна Шевчук та заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи Світлана Сліпак спільно Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського узяли участь у круглому столі з теми: «Інноваційні форми підтримки розвитку обдарованих та здібних учнів Чернігівщини» та отримали сертифікати доповідачів.