Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Угода з янголом, або простір варіантів

13 травня театральна студія ліцею «Феєртон» презентувала глядачу свою нову роботу - виставу за п’єсою сучасного українського драматурга Неди Нежданої – «Угода з янголом». Ліцеїсти знов замахнулися, і треба відзначити - прекрасно впоралися, з повноцінною майже двогодинною виставою.

Цьогоріч «Феєртон» вирішив дарувати глядачу феєрію в своїй фірмовій тональності – тональності любові. На сцені молоді актори – аматори натхненно грали комедію, і разом з тим, намагалися донести до аудиторії, яку зібрала актова зала старого корпусу НДУ, ідею всеперемагаючої сили любові, правди, людської чесності та гідності.

За сюжетом п’єси, паралельно з рутинною фабулою земного буття персонажів, відбувалася дія і в тонкому трансцендентному світі янголів. Діти фантазували і своєю грою намагалися показати як дії і слова людини можуть впливати на її подальше життя, як одні вчинки призводять до інших, наскільки перебіг нашого життя залежний від наших думок. Головному герою, якого зіграв учень ІІ фізико-математичного класу Микола Мешок, тільки з допомогою свого янгола-охоронця і тільки з четвертої спроби вдалося вийти з тих комічно-фантасмагоричних обставин, в які він сам себе привів.

Приємним фактом є те, що на перегляд вистави завітали не тільки самі лише ліцеїсти, їх батьки і вчителі ліцею, а й студенти, викладачі НДУ імені Миколи Гоголя, охочі до театрального дійства жителі міста.