Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

У ліцеї відбувся тиждень зарубіжної літератури

Із 11 по 15 квітня 2016 р. в ліцеї відбувся тиждень зарубіжної літератури, протягом якого були проведені цікаві заходи.
Розпочався тиждень із розповсюдження реклами кращих творів англійської та американської літератури англійською та українською мовами, а також творів, що ввійшли до скарбниці вітчизняної та світової художньої літератури (І курси, класи української та іноземної філології).
Уже наступного дня продемонструвати свої творчі здібності учні змогли завдяки виставці малюнків до творів Ш. Бодлера, П. Верлена, А. Рембо, В. Вітмена, Р. М. Рільке.
Також цього дня відбулося засідання літературного клубу «Почитаємо разом», у якому взяли участь учні ІІ курсу класу іноземної філології, студенти та викладачі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
У середу учні І курсу фізико-математичного класу радо запросили педагогічний колектив та учнів ліцею до літературної вітальні «Поезія французького символізму», де ознайомили присутніх із творчістю Ш. Бодлера, П. Верлена та А. Рембо.
У четвер відбулася виставка календарів-реклам художніх творів, що вивчаються в 10-11 класах та закладок до шкільних підручників.
Завершився тиждень зарубіжної літератури переглядом відеоролику бліцопитування, яке провели учні І курсу фізико-математичного класу. Ліцеїстів цікавило, наскільки люди обізнані в літературі, цікавляться класикою та щоб змінили в нинішній програмі із зарубіжної літератури для 10-11 класів. Діти опитали не тільки учнів та викладачів ліцею, а й звичайних перехожих на вулиці.