Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Тиждень цивільного захисту

З метою готовності та оперативності реагування на незвичайній ситуації у ліцеї з 14 по 17 квітня 2015р. було проведено Тиждень цивільного захисту. До його участі було залучено керівний склад ЦЗ ліцею, весь постійний склад ліцею та учнів 10-11 класів. Під час його проведення перевірялись знання й уміння діяти у випадках аварій, катастроф, стихійних лих, вибухів, пожеж, користуватися засобами колективного й індивідуального захисту.

Учні демонстрували вміння користуватися протигазом, ватно-марлевою пов’язкою, надавати першу допомогу при переломах кінцівок, змагалися із знання ОМЗ і Захисту Вітчизни.

Вихователями Н.О.Полянською, Ю.О.Павловим, І.М.Гах, М.В.Палаєвою були проведені години спілкування на тему «Екологічні наслідки Чорнобиля», «Біль чорнобиля з роками не зникає», бесіди «Пожежна безпека в поводженні з легкозаймистими речовинами та матеріалами», «Перша допомога потерпілим при отруєнні чадним газом», «Надання першої медичної допомоги потерпілим у надзвичайних ситуаціях», організовано перегляд документальних фільмів «Небезпечні знахідки», «Тривожний рюкзак», «Газ у побуті», «Пожежа», «За п’ять хвилин до катастрофи», «Битва за Чорнобиль».

Учителем Захисту Вітчизни М.І.Петренком проведено заняття з теми «Використання засобів індивідуального захисту за сигналами «Гази», «Радіаційна небезпека», «Хімічна тривога», «Повітряна тривога».

Учителем Захисту Вітчизни (Основи медичних знань) Л.П.Кузьменко проведено заняття з теми «Захист населення від надзвичайних ситуацій. Основні заходи захисту. Оповіщення та інформування».