Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Третя Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2012"

Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради презентував роботу закладу на Третій Міжнародній виставці новітніх педагогічних інновацій «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2012», яка проходила з 1 по 3 березня 2012 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь і оглянули експозицію Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Д.В.Табачник, Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г.Кремень, директор компанії «Виставковий Світ» С.В.Рудько, виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» В. В.Сокол.

На виставці було представлено 775 провідних навчальних закладів різних рівнів і форм власності, навчально-методичних центрів, наукових установ, підприємств, асоціацій, видавництв із 27 регіонів України, а також учасників із Росії, Чехії, Естонії, Швейцарії, Словаччини, Польщі, США. Були також представлені 118 українських вищих навчальних закладів.

Почесною грамотою за плідну організаторську діяльність з підвищення якості національної освіти нагороджено директора ліцею Тетяну Шевчук, Дипломом за активну роботу з модернізації системи освіти відзначено колектив навчального закладу.