Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Свято Миколая у ліцеї

Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї Свято Миколая у ліцеї

19 Грудня 2019 01:12

Кількість переглядів: 1648

19 грудня, як і всій в Україні, відзначається День святого Миколая  – одне із найсвітліших і найрадісніших свят. У цей день кожен із нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.

У холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням чекають на одну незвичайну ніч –  ніч, коли до них приходить Святий Миколай. Завітав він і до вихованців Ніжинського обласного педагогічного ліцею Чернігівської обласної ради, які зібралися 17 грудня 2019 року в актовій залі старого корпусу НДУ на новорічну казку «Снігова королева», культурно-розважальному центрі «Юність» – святкову дискотеку.

Казково прикрашена зала, музичне оформлення, веселі ігри – все це подарувало ліцеїстам гарний настрій, посмішки, радість в очах. Діти співали пісні, танцювали, бажали один одному справжнього казкового дива і вірили в чудеса, які неодмінно здійсняться! Кожен ліцеїст отримав солодкий подарунок від Святого Миколая.