Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Раді повідомити Вам, що 01 лютого 2014 року в актовій залі нового корпусу НДУ імені Миколи Гоголя відбулася зустріч із випускниками ліцею!

Більше фото https://plus.google.com/photos/101328713646781065069/albums/5976193074571174369
У першу суботу лютого, вже традиційно, відбулася зустріч випускників Ніжинського обласного педагогічного ліцею. 

Щоб вмістити в себе всіх гостей, котрі завітали на урочистості з нагоди свята, стінам нашого закладу довелося б, мабуть, розтягнутися до самої площі. І саме з цієї причини, та завдяки великому розмаїттю концертних номерів, підготовлених, як сьогоднішніми учнями ліцею, так і його випускниками минулих років, для святкування була обрана актова зала нового корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. 
Вітальний концерт розпочався з подання учнями ліцею ( Бондаренко О. та Єрмол Н.) ліцейського дзвоника, який нагадав випускникам про їхні ліцейські уроки й перерви. З витонченим шармом та у живому спілкуванні з глядацькою залою вели концертну програму учні ліцею Роман Федорець, з його левітанівським оксамитом чоловічого баритону та власниця незрівнянної посмішки і блискоту очей, красуня ЮліяГладунник. Після шкільного вальсу та вітального слова адміністрації, своїми талантами поспішили тішити присутніх випускники колишніх роківБогдан Петрик та Святослав Тонкошкурий, Максим Матраєв та Сергій Бойко, Яна Божина в образі Проні Прокопівни Сірко, Володимир Винник зі своєю сестрою, ученицею ІІ курсу фізико-математичного класу, Марією Винник. Радували присутніх своїм вокалом учениці ІІ курсу класу української філології Світлана Медвідь та Марія Салуян. Дуєт у складі учня І курсу фізико-математичного класу Бондаренко Олександра та учениці ІІ курсу класу іноземної філології Єрмол Наталії змусив глядацьку залу замилуватися трепетно-ніжним двоголоссям. Між концертними номерами та світло-святковим конферансом на великому мультимедійному екрані у відеозапису були передані привітання ліцею, ліцейському колективу та випускникам всіх років, від колишніх випускниць та викладачів ліцею Ярини Миколаївни Минки та Юлії Станіславівни Шлапко з Росії та Канади відповідно. Колишній учень класу іноземної філології привітав ліцейську родину з далекої Німеччини, зауважив яку значну роль виконали у його становленні ліцейські учителі іноземних мов: Наталія Миколаївна Фесенко, Лариса Миколаївна Павлюк, Лариса Іванівна Петренко. В продовження концертної програми, її неперевершені ведучі запропонували просто на сцені провести інтерактивний урок. У ході якого наші випускники диригували глядацькій залі, яка була розділена на сектори і за командами диригента заходилася скандуванням привітань рідному ліцею та бурхливими оплесками, опрацьовували та озвучували анкети про те, чому ж навчило їх ліцейське життя. Завершилася концертна програма кульмінаційним моментом – виступом учня ІІ курсу класу української філології, переможцем четвертого сезону вокального телешоу «Х-фактор» - Сашка Порядинського. 
Після загальної фотосесії, випускники влаштували єкскурсією аудиторіями рідного ліцею, щоб ще раз пережити ті трепетні моменти життя свого життя проведені у нашому навчальному закладі, своє дитинство, своє становлення.
 ЧЕКАЄМО ЗУСТРІЧІ У НАСТУПНОМУ РОЦІ!

Кожен з нас у цьому житті шукає своє місце під сонцем. Випускниця музично-філологічного класу Оля Качура пов'язала своє життя з музикою. Вони разом уже 17 літ. І все це – роки навчання. А минулого літа колишня випускниця Одеської консерваторії  вирішила спіймати свою жар-птицю на великій сцені – в Маріїнському державному академічному театрі опери та балету, що в Санкт-Петербурзі. І ця спроба увінчалася успіхом. Після багатьох прослуховувань обдаровану дівчинку зарахували до Академії молодих співаків при Маріїнці. Сьогодні Оля – солістка-вокалістка академії. Для дівчинки це шанс відшліфувати свою майстерність, вирости професійно як оперній співачці й вирватися у великий світ музики, без якої Оля вже себе не уявляє.



Привітання Ярини Миколаївни Минки.


Привітання Юлії Станіславівни Шлапко