Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

Із 23 по 27 січня в ліцеї було проведено тиждень історії.


Із 23 по 27 січня в ліцеї було проведено тиждень історії.


“Вічна слава безсмертю хоробрих,

які кличуть на подвиг живих!”

Іван Нехода


Протягом тижня учні взяли участь у конкурсі тематичних стіннівок та творчих робіт «Я славлю свою рідну Україну», переможцями якого стали Усенко Я. – І місце, Сенько О. – ІІ місце, Конончук І. – ІІІ місце.

На уроках пам’яті до Дня соборності України ліцеїсти переглянули документальний фільм «Акт Злуки: відтворення історичної правди», після якого відбулося обговорення де учні поглибили свої знання про факт прагнення українського народу до об’єднання в межах однієї української держави. На годинах спілкування наші вихованці ознайомилися з державними символами України та подіями січня 1918 року. Учні ліцею відвідали тематичну виставку в музеї ім. І. Г. Спаського присвячену революційним подіям на Ніжинщині 1917-1921 рр. та Дню Соборності України. Вчитель предмету «Захист Вітчизни» провів конференцію присвячену пам’яті героїв Крут.

Історія нашої Батьківщини рясніє прикладами самовідданості та самопожертви заради національної ідеї. Герої Крут віддали своє життя в 1918 році, щоб сьогодні ми боролися і перемогли !!!!!