Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

День гідності та свободи

       Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробили дві революції – наш Майдан – 2004 року, який був святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція гідності.  Трагічні події в Україні,   починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина України. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала  своїм життя Небесна Сотня.

      22 листопада у Ніжинському обласному педагогічному  ліцеї  відбувся захід  присвячений Дню гідності та свободи. У заході брали участь  учні всіх класів ліцею. На святі були продемонстровані фрагменти фільмів знятих у самому центрі подій листопада 2013 року.

      Проникливо читав поезію Юрій Бублик, співала Коврова Жанна, але особливо запам’яталась музична композиція у виконанні Шевченка Андрія та Луговського Володимира. Атмосферу заходу доповнювали прикрашена  квітами та українською символікою аудиторія, українське народне вбрання учасників заходу К. Кобзар, М. Бойка, К. Флісак, А. Кеби, П. Рябухи, І. Гопки, Ю. Бублика.