Цветовая схема:
C C C C
Шрифт
Arial Times New Roman
Розмір шрифту
A A A
Кернинг
1 2 3
Изображения:
  • 16600, м. Ніжин, вул. Богуна 1
  • (04631) 2-35-42, (097) 871-88-60
  • [email protected]

06 травня 2014 о 16:00 годині в актовій залі нового корпусу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбувся кункурс «МІС ЛІЦЕЮ – 2014»

Програма проведення конкурсу була присвячена жіночій красі, а саме «Красі сучасної української дівчини» і передбачала проведення різноманітнимх конкурсів. 
Перший конкурс - дефіле «Я – українка!», в якому дівчата продемонстрували українські вишиванки. У «Візитівці» кожна дівчина мала представити себе  як найкраще, розповісти про себе, свої уподобання та звички, у конкурсі «Поспілкуймося» – дати відповіді на запропоновані питання про свої мрії, кохання, дружбу, майбутнє тощо. 
Усі конкурсантки чудово впоралися із завданням, проявивши максимум ерудиції та кмітливості. 
Захоплюючим та яскравим став «Конкурс талантів». На час виступів усім присутнім здалося, що на сцені не учениці ліцею, а справжні артистки, які прекрасно декламували вірші, танцювали, співали пісні та грали на музичних інтрументах. Останнім конкурсом «Перлина ліцею» було дефіле дівчат у вечірніх сукнях. Між конкурсами звучали музичні привітання від ліцеїстів-другокурсників: Олександра Порядинського, Світлани Медвідь, Ірини Купченко; яскравий танок від хореографічного ансамблю Ніжинської дитячої школи мистецтв «Фієста» та від Анни Слинько. Подарунком для всіх глядачів був виступ яскравої зірки України, міні - міс Планети, міс – Галичини, лауреата Всеукраїнських міжнародних конкурсів – Ізабелли Іващенко
Усі дівчата були гідні звання «Міс ліцею-2014», тому й не дивно, що журі було важко обрати найкращу. Та за підсумками журі, учасниці отримали такі титули:
«Міс ліцею - 2014» – Юлія Гладуник; 
«Віце - міс ліцею» – Валерія Левчук;
«Міс Чарівність» – Алла Бичук; 
«Міс Фото-шарм» – Анна Куліш;
«Міс Привабливість» – Єлизавета Нестеренко;
«Міс Талант» – Світлана Масловська;
«Міс Ніжність» – Олеся Верещак
Алла Бичук, яка за підсумком голосування глядачів отримала титул «Міс Глядацьких симпатій». 
Усі учасниці були нагороджені Грамотами Ніжинського обласного педагогічного ліцею, подарунками та гучними оплесками глядачів. 
Важко було обирати ту єдину, яка буде носити це престижне звання, бо достойні були всі дівчата. Чесно кажучи, хотілося не оцінювати, а просто насолоджуватись чудовим конкурсом!


Быльше фото